Čitaj mi

Potpisan Protokol o saradnji između JGP „Parking servis“ Novi Sad i Javnog preduzeća ERDžIN iz Peruđe

Direktor JGP „Parking servis“ Novi Sad Ivan Ferko i direktor Javnog preduzeća ERDžIN iz Peruđe Pjero Suncini potpisali su danas, u Gradskoj kući uz prisustvo člana Gradskog veća za saobraćaj Siniše Bubnjevića i zamenika gradonačelnika Peruđe Nila Arkudija, Protokol o saradnji u oblasti profesionalnog usavršavanja i dokvalifikacije zaposlenih u javnom saobraćaju.

- JGP „Parkig servis“ je drugo preduzeće iz Novog Sada koje je potpisalo Protokol o saradnji sa Peruđom, posle JGSP „Novi Sad“, a kao rezultat prethodnih aktivnosti gradonačelnika Novog Sada na uspostavljanju saradnje sa ovim italijanskim gradom. Firma „ERDžIN“ iz Italije je Javno preduzeće koje se bavi gradskim prevozom, posluje pozitivno i raspolaže visokom tehnologijom i razmena iskustava sa takvim preduzećem može u značajnoj meri da nam pomogne, pogotovo kada je reč o evropskim fondovima koji za sada još uvek nisu dovoljno otvoreni našoj zemlji - – rekao je Siniša Bubnjević.

Čestitajući Novosađanima Dan Grada zamenik gradonačelnika Peruđe Nil Arkadu rekao je da mu je drago što se baš danas potpisuje ovaj protokol, koji će, kako je ocenio, poboljšati usluge preduzeća za građane. On je takođe istakao da je potpisnik sa njihove strane veoma uspešno javno preduzeće koje se poslednjih godinu dana uvećalo i prevazišlo okvire regije Umbrije i Peruđe.

Novi Sad, 1. februar 2011. godine