Читај ми

ПОДЕЉЕНИ НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ДЕЦИ КОРИСНИКА НАРОДНЕ КУХИЊЕ

Начелник Градске управе за социјалну и дечју заштиту Небојша Крезовић и шеф Кабинета градоначелника Новог Сада Александар Петровић посетили су објекат Народне кухиње у Футошкој улици и том приликом поделили новогодишње пакетиће деци корисника Народне кухиње.

- Градска управа за социјалну и дечију заштиту је и ове године обезбедила пакетиће за децу корисника Народне кухиње како би им улепшала новогодишње празнике - рекао је том приликом Небојша Крезовић и додао да је из буџета Града за ову намену издвојено 523.000 динара за укупно 292 пакетића намењених деци.

Шеф Кабинета градоначелника Новог Сада Александар Петровић је рекао да је актуелна  градска власт још једном показала како се друштвено-одговорно односи према свим категоријама становништва и искористио прилику да деци честита предстојеће празнике.

Секретар Црвеног крста Драган Лазић је рекао да акција „Један пакетић-много љубави“ траје дуги низ година с циљем да се помогне социјално угроженим категоријама становнишва.

-Захвалио бих се Градској управи за социјалну и дечју заштиту, као и свим донаторима на реализацији ове акције. Ове године уручено је 170 пакетића деци корисника услуга Народне кухиње у објекту у Футошкој улици и у објекту „Олга Петров“, а остатак је подељен у просторијама Црвеног крста - рекао је Драган Лазић.

Нови Сад, 29. децембар 2015. године