Čitaj mi

PODELJENI NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI DECI KORISNIKA NARODNE KUHINJE

Načelnik Gradske uprave za socijalnu i dečju zaštitu Nebojša Krezović i šef Kabineta gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović posetili su objekat Narodne kuhinje u Futoškoj ulici i tom prilikom podelili novogodišnje paketiće deci korisnika Narodne kuhinje.

- Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu je i ove godine obezbedila paketiće za decu korisnika Narodne kuhinje kako bi im ulepšala novogodišnje praznike - rekao je tom prilikom Nebojša Krezović i dodao da je iz budžeta Grada za ovu namenu izdvojeno 523.000 dinara za ukupno 292 paketića namenjenih deci.

Šef Kabineta gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović je rekao da je aktuelna  gradska vlast još jednom pokazala kako se društveno-odgovorno odnosi prema svim kategorijama stanovništva i iskoristio priliku da deci čestita predstojeće praznike.

Sekretar Crvenog krsta Dragan Lazić je rekao da akcija „Jedan paketić-mnogo lјubavi“ traje dugi niz godina s cilјem da se pomogne socijalno ugroženim kategorijama stanovnišva.

- Zahvalio bih se Gradskoj upravi za socijalnu i dečju zaštitu, kao i svim donatorima na realizaciji ove akcije. Ove godine uručeno je 170 paketića deci korisnika usluga Narodne kuhinje u objektu u Futoškoj ulici i u objektu „Olga Petrov“, a ostatak je podelјen u prostorijama Crvenog krsta - rekao je Dragan Lazić.

Novi Sad, 29. decembar 2015. godine