Читај ми

ПОДЕЉЕНИ ПАКЕТИЋИ ЗА ДЕЦУ ИЗ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ ПОРОДИЦА

 

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић уручио је данас, у Малој сали Спенса, новогодишње пакетиће деци из социјално угрожених породица на територији Града Новог Сада.

- Ова акција је један од начина да се деца састану, друже и поделе радост новогодишњих празника. Град Нови Сад посебну захвалност дугује компанији „Pilot toy“ која је својом донацијом обезбедила преко 400 новогодишњих пакетића за децу корисника Центра за социјални рад. Потрудили смо се да у овом празничном периоду посебно усрећимо малишане који су у незавидној материјалној ситуацији, да их обрадујемо пакетићима и представом и вратимо им осмехе на лица – рекао је градоначелник Вучевић и позвао и друге друштвено одговорне компаније да се наредне године придруже овој акцији, како би још више малишана добило поклоне.

Подели пакетића присуствовали су представници донатора, а директор копаније „Pilot toy“ Дарко Поповић нагласио је да његова компанија, осим што продаје пакетиће, сваке године и подели на хиљаде истих. 

Са циљем да се овим малишанима улепшају предстојећи празници, глумци Позоришта младих приредили су им новогодишњу представу, а деца су се највише обрадовала пакетићима које су им уручивали и Деда Мразови.

Нови Сад, 31. децембар 2014. године