Čitaj mi

PODELJENI PAKETIĆI ZA DECU IZ SOCIJALNO UGROŽENIH PORODICA

 

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uručio je danas, u Maloj sali Spensa, novogodišnje paketiće deci iz socijalno ugroženih porodica na teritoriji Grada Novog Sada.

- Ova akcija je jedan od načina da se deca sastanu, druže i podele radost novogodišnjih praznika. Grad Novi Sad posebnu zahvalnost duguje kompaniji „Pilot toy“ koja je svojom donacijom obezbedila preko 400 novogodišnjih paketića za decu korisnika Centra za socijalni rad. Potrudili smo se da u ovom prazničnom periodu posebno usrećimo mališane koji su u nezavidnoj materijalnoj situaciji, da ih obradujemo paketićima i predstavom i vratimo im osmehe na lica – rekao je gradonačelnik Vučević i pozvao i druge društveno odgovorne kompanije da se naredne godine pridruže ovoj akciji, kako bi još više mališana dobilo poklone.

Podeli paketića prisustvovali su predstavnici donatora, a direktor kopanije „Pilot toy“ Darko Popović naglasio je da njegova kompanija, osim što prodaje paketiće, svake godine i podeli na hilјade istih. 

Sa cilјem da se ovim mališanima ulepšaju predstojeći praznici, glumci Pozorišta mladih priredili su im novogodišnju predstavu, a deca su se najviše obradovala paketićima koje su im uručivali i Deda Mrazovi.

Novi Sad, 31. decembar 2014. godine