Читај ми

ПОЧИЊУ ДУНАВСКЕ НОЋИ НА АДИЦАМА

Мултимедијална манифестација хуманитарно-забавног карактера "Дунавске ноћи Адица" биће одржана испред Месне заједнице "Адице" 27. септембра. Биће постављене две бине и десетине штандова, на којима ће бити уприличено преко 50 догађаја.

– Програм манифестације "Дунавске ноћи" подељен је на сценско музички, дечији и спортски програм, али као и увек најбитнији сегмент су хуманитарне акције, радионице и едукације по којима је ова манифестација позната. У уторак увече на главној бини наступиће група Гарави сокак и певачица Неда Украден. Поред њих посетиоци ће моћи да уживају у трубачима и ватромету, а после поноћи све присутне забављаће ди џеј Шаца - рекао је директор менифестације др Срђан Егић представљајући програм.

На бројним штандовима биће представљени стари занати, у оквру дечјих програма одржаваће се радионице, а на мањим бинама најмлађи суграђани ће имати своје програме полигон спретности - вожња бицикла, трка беба у брзом пузању, брзо једење шампита, и други.

Поред забавног и едукативног, манифестација има и хуманитарни карактер. Сваке године различити спонзори донирају поклоне социјално најугроженијој деци која станују у насељу Адице.

Нови Сад, 23. септембар 2011. године