Čitaj mi

POČINjU DUNAVSKE NOĆI NA ADICAMA

Multimedijalna manifestacija humanitarno-zabavnog karaktera "Dunavske noći Adica" biće održana ispred Mesne zajednice "Adice" 27. septembra. Biće postavljene dve bine i desetine štandova, na kojima će biti upriličeno preko 50 događaja.

– Program manifestacije "Dunavske noći" podeljen je na scensko muzički, dečiji i sportski program, ali kao i uvek najbitniji segment su humanitarne akcije, radionice i edukacije po kojima je ova manifestacija poznata. U utorak uveče na glavnoj bini nastupiće grupa Garavi sokak i pevačica Neda Ukraden. Pored njih posetioci će moći da uživaju u trubačima i vatrometu, a posle ponoći sve prisutne zabavljaće di džej Šaca - rekao je direktor menifestacije dr Srđan Egić predstavljajući program.

Na brojnim štandovima biće predstavljeni stari zanati, u okvru dečjih programa održavaće se radionice, a na manjim binama najmlađi sugrađani će imati svoje programe poligon spretnosti - vožnja bicikla, trka beba u brzom puzanju, brzo jedenje šampita, i drugi.

Pored zabavnog i edukativnog, manifestacija ima i humanitarni karakter. Svake godine različiti sponzori doniraju poklone socijalno najugroženijoj deci koja stanuju u naselju Adice.

Novi Sad, 23. septembar 2011. godine