Читај ми

ПОЧЕЛО „БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО У БАДМИНТОНУ ЗА ИГРАЧЕ ДО 17 ГОДИНА - НОВИ САД 2015“

Члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Свилар отворио је  „Балканско првенство у бадминтону за играче до 17 година - Нови Сад 2015“ које се одржава до 30. августа у Новом Саду. Такмичење организује Бадминтон савез Србије уз подршку Града Новог Сада и Министарства омладине и спорта Републике Србије.

- Поносни смо што је Нови Сад домаћин „Балканског првенство у бадминтону за играче до 17 година“. Наш град је познат као центар омладинског спорта и великих спортских такмичења и ово је још једна прилика да се покаже као добар домаћин и етаблира на европској мапи као престоница омладинског спорта – рекао је Предраг Свилар пожелевши свим спортистима угодан боравак у Новом Саду и  још много одличних резултата у наредним такмичењима.

На „Балканском првенству у бадминтону за играче до 17 година - Нови Сад 2015“ учествује 150 такмичара, као и званични представници седам држава: Турске, Хрватске, Бугарске, Босне и Херцеговине, Румуније, Македоније и Србије. Промотер такмичења je Драгослав Петровић, млади олимпијац у бадминтону и освајач 11 медаља на европским и светским јуниорским куповима.

Нови Сад, 28. август 2015. године