Читај ми

ОТВОРЕНО ТАКМИЧЕЊЕ ''ВЕЛИКА НАГРАДА СРБИЈЕ''

Такмичење ''Велика награда Србије'' које се одржава у Новом Саду, у организацији Атлетског клуба ''Војводина'' и под покровитељством Града Новог Сада, отворено је на стадиону ''Карађорђе''.

Присутнима и такмичарима се тим поводом обратио члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин  пожеливши им спортску срећу и пријатан боравак у Новом Саду.

- Спорт, рекреација и физичка активност много доприносе квалитету живота, а код младих позитивно утичу на физички али и сваки други развој. Спортисти су и најбољи амбасадори Новог Сада и у свету смо препознатљиви по њиховим успесима. Због тога Град Нови Сад настоји да обезбеди што боље услове за бављење спортом водећи при томе рачуна о свим дисциплинама. Нови Сад је познат као добар домаћин најважнијим спортским догађајима и Град ће увек подржати овакве и сличне манифестације које промовишу праве вредности – нагласио је Огњен Цвјетићанин. 
Такмичење окупља око 150 учесника у мушкој и женској конкуренцији и то у следећим дисциплинама: 100m, 400m, 800m, 3000m, 1500m, 5000m, као и 110m, 100m и 400m са препонама, вис, даљ, кугла, копље.

Нови Сад, 28. август 2017. године