Čitaj mi

OTVORENO TAKMIČENJE ''VELIKA NAGRADA SRBIJE''

Takmičenje ''Velika nagrada Srbije'' koje se održava u Novom Sadu, u organizaciji Atletskog kluba ''Vojvodina'' i pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, otvoreno je na stadionu ''Karađorđe''.

Prisutnima i takmičarima se tim povodom obratio član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin poželivši im sportsku sreću i prijatan boravak u Novom Sadu.

- Sport, rekreacija i fizička aktivnost mnogo doprinose kvalitetu života, a kod mladih pozitivno utiču na fizički ali i svaki drugi razvoj. Sportisti su i najbolji ambasadori Novog Sada i u svetu smo prepoznatljivi po njihovim uspesima. Zbog toga Grad Novi Sad nastoji da obezbedi što bolje uslove za bavljenje sportom vodeći pri tome računa o svim disciplinama. Novi Sad je poznat kao dobar domaćin najvažnijim sportskim događajima i Grad će uvek podržati ovakve i slične manifestacije koje promovišu prave vrednosti – naglasio je Ognjen Cvjetićanin.
Takmičenje okuplja oko 150 učesnika u muškoj i ženskoj konkurenciji i to u sledećim disciplinama: 100m, 400m, 800m, 3000m, 1500m, 5000m, kao i 110m, 100m i 400m sa preponama, vis, dalj, kugla, koplje.

Novi Sad, 28. avgust 2017. godine