Читај ми

ОТВОРЕН САЈАМ КОМУНАЛНИХ УСЛУГА

Први Сајам стамбено-комуналних услуга који организују Месна заједница „Омладински покрет“, М.З. Детелинара и Фонд за развој комуникација одржан је у просторијама М.З. Омладински покрет у суботу 13. марта 2010. године. Том приликом предствљене су фирме које се баве комунално-стамбеним услугама а одржана је и трибина на тему превенције и заштите од пожара у објектима заједничког и индивидуалног становања. План је да сајам наредних десет недеља, суботом, буде одржаван у различитим месним заједницама.

- Сајам има за циљ да информише наше грађане о комуналним услугама и могућностима за бољи и безбеднији живот – истакла је начелница Градске управе за комуналне делатности Лидија Томаш и додала да начин живота у урбаним срединама захтева пружање квалитетних услуга и што ширег асортимана, као што су одржавање лифтова и инсталација у зградама, брига о чистоћи у улазима, опремање зграда противпожарном опремом, алармним системима, видео надзором и осталo.

Следећи сајам биће одржан 20. марта у Месној заједници „Раднички“, а трећи у низу 27. марта у просторијама основне школе „Прва војвођанска бригада“.

Нови Сад, 15. март 2010. године