Čitaj mi

OTVOREN SAJAM KOMUNALNIH USLUGA

Prvi Sajam stambeno-komunalnih usluga koji organizuju Mesna zajednica „Omladinski pokret“, M.Z. Detelinara i Fond za razvoj komunikacija održan je u prostorijama M.Z. Omladinski pokret u subotu 13. marta 2010. godine. Tom prilikom predstvljene su firme koje se bave komunalno-stambenim uslugama a održana je i tribina na temu prevencije i zaštite od požara u objektima zajedničkog i individualnog stanovanja. Plan je da sajam narednih deset nedelja, subotom, bude održavan u različitim mesnim zajednicama.

- Sajam ima za cilj da informiše naše građane o komunalnim uslugama i mogućnostima za bolji i bezbedniji život – istakla je načelnica Gradske uprave za komunalne delatnosti Lidija Tomaš i dodala da način života u urbanim sredinama zahteva pružanje kvalitetnih usluga i što šireg asortimana, kao što su održavanje liftova i instalacija u zgradama, briga o čistoći u ulazima, opremanje zgrada protivpožarnom opremom, alarmnim sistemima, video nadzorom i ostalo.

Sledeći sajam biće održan 20. marta u Mesnoj zajednici „Radnički“, a treći u nizu 27. marta u prostorijama osnovne škole „Prva vojvođanska brigada“.

Novi Sad, 15. mart 2010. godine