Читај ми

ОТВОРЕН НОВИ ПРОИЗВОДНИ ПОГОН ФИРМЕ „STOJANOVIĆ PHARM“

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић отворио је нови производни погон фирме „Stojanović Pharm“ у Новом Саду која се бави производњом дијететских суплемената и напитака, као и производњом козметичких препарата уз помоћ савремених технологија.

-Породичне фирме имају велики утицај на економску стабилност, тако да малим и средњим предузећима треба увек пружати економску и сваку другу подршку. Морамо континуирано радити на унапређивању пословног амбијента у граду. Не можемо очекивати побољшање економских прилика без озбиљније подршке том сектору, као и свим инвеститорима и компанијама на тржишту. Данас се одвија борба за свако ново радно место, и ко год да отвори десет, или више радних места за Новосађане заслужује поштовање и подршку - рекао је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Власник фирме „Stojanović Pharm“ Небојша Стојановић истакао је да су у протеклих неколико година створили сопствени бренд који је препознатљив пре свега по квалитетним производима и приступачним ценама, а све са циљем да купцима буду доступни добри производи и најповољније цене. Он је рекао да је праћење захтева савременог тржишта, континуирано инвестирање у развој, нову опрему и савремену технологију главни императив сталног напретка и додао да та фирма запошљава 20 радника који активно учествују у унапређењу процеса пословања.

Нови Сад, 15. март 2014. године