Čitaj mi

OTVOREN NOVI PROIZVODNI POGON FIRME „STOJANOVIĆ PHARM“

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević otvorio je novi proizvodni pogon firme „Stojanović Pharm“ u Novom Sadu koja se bavi proizvodnjom dijetetskih suplemenata i napitaka, kao i proizvodnjom kozmetičkih preparata uz pomoć savremenih tehnologija.

-Porodične firme imaju veliki uticaj na ekonomsku stabilnost, tako da malim i srednjim preduzećima treba uvek pružati ekonomsku i svaku drugu podršku. Moramo kontinuirano raditi na unapređivanju poslovnog ambijenta u gradu. Ne možemo očekivati poboljšanje ekonomskih prilika bez ozbiljnije podrške tom sektoru, kao i svim investitorima i kompanijama na tržištu. Danas se odvija borba za svako novo radno mesto, i ko god da otvori deset, ili više radnih mesta za Novosađane zaslužuje poštovanje i podršku - rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Vlasnik firme „Stojanović Pharm“ Nebojša Stojanović istakao je da su u proteklih nekoliko godina stvorili sopstveni brend koji je prepoznatljiv pre svega po kvalitetnim proizvodima i pristupačnim cenama, a sve sa ciljem da kupcima budu dostupni dobri proizvodi i najpovoljnije cene. On je rekao da je praćenje zahteva savremenog tržišta, kontinuirano investiranje u razvoj, novu opremu i savremenu tehnologiju glavni imperativ stalnog napretka i dodao da ta firma zapošljava 20 radnika koji aktivno učestvuju u unapređenju procesa poslovanja.

Novi Sad, 15. mart 2014. godine