Читај ми

ОТВОРЕН БАЗЕН У СПОРТСКОМ ЦЕНТРУ СЛАНА БАРА У НОВОСАДСКОМ НАСЕЉУ КЛИСА

Члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић отворио је затворени базен у спортском центру Слана бара у новосадском насељу Клиса.

- Упркос бројним потешкоћама успели смо да нашим суграђанима обезбедимо модеран базен који ће задовољити потребе рекреативаца али и професионалних спортиста . На тај начин коначно ћемо растеретити базен који се налази у спортском и пословном центру Војводина - истакао је Кравић и додао да ће Град у наредном периоду уложити максималне напоре да унапреди услове за бављење спортом и рекреацијом

Свечаном отварању присуствовао је и директор ватерполо клуба Војводина Данило Икодиновић и том приликом нагласио је да ватерполисти у нашој земљи заслужују најбоље услове за тренирање, јер остварују изузетне резултате на престижним међународним такмичењима.

Радови на изградњи затвореног базена у спортском центру Слана бара у новосадском насељу Клиса, почели су у октобру 2007. године, завршени у мају 2009, а објекат је у октобру ове године добио употребну дозволу. Укупна површина базена износи 4.541,58 метара квадратних, а површина пет пословних простора је 267.63 метара квадратних. Вредност те инвестиције града Новог Сада је 408 милиона динара.
 

Нови Сад, 30.октобар 2009.године