Čitaj mi

OTVOREN BAZEN U SPORTSKOM CENTRU SLANA BARA U NOVOSADSKOM NASELjU KLISA

Član Gradskog veća za sport i omladinu Aleksandar Kravić otvorio je zatvoreni bazen u sportskom centru Slana bara u novosadskom naselju Klisa.

- Uprkos brojnim poteškoćama uspeli smo da našim sugrađanima obezbedimo moderan bazen koji će zadovoljiti potrebe rekreativaca ali i profesionalnih sportista . Na taj način konačno ćemo rasteretiti bazen koji se nalazi u sportskom i poslovnom centru Vojvodina - istakao je Kravić i dodao da će Grad u narednom periodu uložiti maksimalne napore da unapredi uslove za bavljenje sportom i rekreacijom

Svečanom otvaranju prisustvovao je i direktor vaterpolo kluba Vojvodina Danilo Ikodinović i tom prilikom naglasio je da vaterpolisti u našoj zemlji zaslužuju najbolje uslove za treniranje, jer ostvaruju izuzetne rezultate na prestižnim međunarodnim takmičenjima.

Radovi na izgradnji zatvorenog bazena u sportskom centru Slana bara u novosadskom naselju Klisa, počeli su u oktobru 2007. godine, završeni u maju 2009., a objekat je u oktobru ove godine dobio upotrebnu dozvolu. Ukupna površina bazena iznosi 4.541,58 metara kvadratnih, a površina pet poslovnih prostora je 267.63 metara kvadratnih. Vrednost te investicije grada Novog Sada je 408 miliona dinara.
 

Novi Sad, 30.oktobar 2009.godine