Читај ми

ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ДАНИ СПОРТА 2014“

Члан Градског већа за културу Вања Вученовић присуствовао је великој завршници манифестације „Дани спорта 2014“, одржаној на спортским теренима Основне школе „Прва војвођанска бригада“. Манифестација која се ове године одржава осми пут по реду, има за циљ афирмацију спорта и физичке активности, промовисање здравих навика, развој толеранције и талената код деце, као и допринос борби против насиља и деликвенције.

- Радујемо се због чињенице да нас манифестација Дани спорта на Бистрици окупља већ осму годину за редом, промовишући на најлепши начин другарство и солидарност међу најмлађима кроз разноврсне спортске дисциплине и активности. Дани спорта су, такође, и одлична прилика да свако дете искаже свој спортски таленат и додатно га развија и надограђује.  Град Нови Сад, посредством МЗ „Бистрица“, активно помаже развој ове манифестације и то ће чинити и у наредним годинама на радост наших најмлађих суграђана - изјавио је Вања Вученовић.

„Дане спорта 2014“ организовао је Савет МЗ „Бистрица“ у сарадњи са Шах клубом "Бубамара", а у оквиру тродневне манифестације учествовало је око 350 новосадских малишана који су се такмичили у дисциплинама мали фудбал, баскет, одбојка и шах, тенис и трке на 100 метара.

Нови Сад, 23. август 2014. године