Čitaj mi

ODRŽANA MANIFESTACIJA „DANI SPORTA 2014“

Član Gradskog veća za kulturu Vanja Vučenović prisustvovao je velikoj završnici manifestacije „Dani sporta 2014“, održanoj na sportskim terenima Osnovne škole „Prva vojvođanska brigada“. Manifestacija koja se ove godine održava osmi put po redu, ima za cilj afirmaciju sporta i fizičke aktivnosti, promovisanje zdravih navika, razvoj tolerancije i talenata kod dece, kao i doprinos borbi protiv nasilja i delikvencije.

- Radujemo se zbog činjenice da nas manifestacija Dani sporta na Bistrici okuplja već osmu godinu za redom, promovišući na najlepši način drugarstvo i solidarnost među najmlađima kroz raznovrsne sportske discipline i aktivnosti. Dani sporta su, takođe, i odlična prilika da svako dete iskaže svoj sportski talenat i dodatno ga razvija i nadograđuje.  Grad Novi Sad, posredstvom MZ „Bistrica“, aktivno pomaže razvoj ove manifestacije i to će činiti i u narednim godinama na radost naših najmlađih sugrađana - izjavio je Vanja Vučenović.

„Dane sporta 2014“ organizovao je Savet MZ „Bistrica“ u saradnji sa Šah klubom "Bubamara", a u okviru trodnevne manifestacije učestvovalo je oko 350 novosadskih mališana koji su se takmičili u disciplinama mali fudbal, basket, odbojka i šah, tenis i trke na 100 metara.

Novi Sad, 23. avgust 2014. godine