Читај ми

ОЧИШЋЕН ПОДЗЕМНИ ПРОЛАЗ НА БУЛЕВАРУ МИХАЈЛА ПУПИНА

 

Помоћник градоначелника Новог Сада Вања Вученовић присуствоваo je акцији чишћења подземног пролаза у оквиру великог пролећног чишћења које је покренула компанија „Унилевер“ са својим брендом „Циф“. Кампања „Циф чисти Србију“ има за циљ да очисти и улепша градове у Србији и да мотивише све заинтересоване појединце и организације да се прикључе и допринесу лепшем изгледу наших градова. Том приликом, помоћнику градоначелника Вученовићу представници компаније уручили су захвалницу за активно учешће Града Новог Сада у акцији чишћења.

-Веома смо захвални компанији „Унилевер“ која је својом акцијом помогла уређење подземног пролаза у нашем граду. Надамо се да ће ова акција чишћења подићи свест грађана о важности очувања чистоће и хигијене, како у Новом Саду, тако и у нашој целој земљи - рекао је Вања Вученовић и позвао све појединце и компаније да се укључе у пројекте који за циљ имају очување животне средине како бисмо живели у што здравијем и уређенијем окружењу.

Током априла и маја биће очишћени и споменици културе у градовима широм Србије, а сви посетиоци Facebook странице „cifcistisrbiju“ моћи ће да гласају за још једну локацију која ће бити очишћена у кампањи. Више информација о кампањи, али и о споменицима који ће бити очишћени могу се пронаћи на интернет страници www.cifcistisrbiju.rs

Нови Сад, 24. април 2014. године