Čitaj mi

OČIŠĆEN PODZEMNI PROLAZ NA BULEVARU MIHAJLA PUPINA

 

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Vanja Vučenović prisustvovao je akciji čišćenja podzemnog prolaza u okviru velikog prolećnog čišćenja koje je pokrenula kompanija „Unilever“ sa svojim brendom „Cif“. Kampanja „Cif čisti Srbiju“ ima za cilј da očisti i ulepša gradove u Srbiji i da motiviše sve zainteresovane pojedince i organizacije da se priklјuče i doprinesu lepšem izgledu naših gradova. Tom prilikom, pomoćniku gradonačelnika Vučenoviću predstavnici kompanije uručili su zahvalnicu za aktivno učešće Grada Novog Sada u akciji čišćenja.

-Veoma smo zahvalni kompaniji „Unilever“ koja je svojom akcijom pomogla uređenje podzemnog prolaza u našem gradu. Nadamo se da će ova akcija čišćenja podići svest građana o važnosti očuvanja čistoće i higijene, kako u Novom Sadu, tako i u našoj celoj zemlјi - rekao je Vanja Vučenović i pozvao sve pojedince i kompanije da se uklјuče u projekte koji za cilј imaju očuvanje životne sredine kako bismo živeli u što zdravijem i uređenijem okruženju.

Tokom aprila i maja biće očišćeni i spomenici kulture u gradovima širom Srbije, a svi posetioci Facebook stranice „cifcistisrbiju“ moći će da glasaju za još jednu lokaciju koja će biti očišćena u kampanji. Više informacija o kampanji, ali i o spomenicima koji će biti očišćeni mogu se pronaći na internet stranici www.cifcistisrbiju.rs

Novi Sad, 24. april 2014. godine