Читај ми

ОБИЛАЗАК РАДОВА ЗИМСКИХ СЛУЖБИ НА ЧИШЋЕЊУ СНЕГА

- Снег који је од понедељка поподне непрестано падао, јуче је изазвао саобраћајни колапс у Новом Саду и незадовољство грађана је потпуно оправдано. Упркос чињеници да је нападало 30 сантиметара снега, и да су околности објективно тешке, недопсутиво је да главне саобраћјнице и булевари буду непроходни. Предузели смо све мере да поправимо ситуацију и резлултати су већ видљиви - рекао је градоначелник Новог Сада Игор Павличић приликом данашњег обилска града и нагласио да ће одговорни за јучершње лоше стање на улицама Новог Сада бити кажњени законом прописаним мерама.

Напомињући да су капацитети зимских служби јавних комуналних предузећа максимално ангажовани, градоначелник Павличић позвао је Новосађане да чисте снег испред својих зграда како би све улице биле проходне, и додао да инспекција неће кажњавати само грађане и правна лица, већ и надлежне у јавним установама и предузећима који не буду испунили своје обавезе.

Обиласку града присуствоао је и Предраг Радмиловић директор ЈКП Пут, у чијој је надлежности чишћење путева, који је истакао да, иако су све екипе и расположива механизација тог предузећа јуче били на улицама Новог Сада, стање није било задовољавјуће и нагласио да ће све уочене грешке у раду бити исправљене.

Нови Сад, 16. децембар 2009. године