Читај ми

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА НОВОСАДСКЕ ПЕНЗИОНЕРЕ

Обавештавају се сви пензионери са територије Града Новог Сада са пензијама мањим од 30 000 динара који очекују пакете помоћи од Града, а који још увек нису добили свој пакет јер се не налазе на местима где су пријављени, да позову кол-центар Центра за социјални рад и пријаве нову адресу за доставу.

Пензионерима је тим поводом на располагању број телефона 021/ 4882-888 и то 24 сата дневно. Дакле, корисници који не живе на пријављеној адреси, могу се обратити кол-центру Центра за социјални рад, у циљу давања ажурних података, који ће затим бити прослеђени месним заједницама.

Одлуку о додели робних пакета помоћи за око 33 000 пензионера донео је Штаб за ванредне ситуације Новог Сада, а дистрибуција пакета помоћи врши се грађанима према подацима Дирекције Покрајинског фонда за пезијско и инвалидско осигурање Нови Сад, на адресу пријављеног пребилишта, док пакете са основним животним намирницама носе волонтери на кућну адресу пензионера.

Корисници који нису добили пакет помоћи, а сматрају да су требали бити обухваћени, своју жалбу могу упутити кол-центру Центра за социјални рад путем истог броја телефона. Жалбе се евидентирају и након завршетка дистрибуције пакета биће разматране и решаване.

Нови Сад, 15. април 2020. године