Читај ми

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОЧЕТКУ РАДОВА

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад, у петак, 5. августа 2022. године, у оквиру радова на реконструкцији вреловода у блоку улица Јована Бошковића, Јована Ђорђевића и Булевара Михајла Пупина, почиње са радовима на углу улица Јована Ђорђевића и Стевана Брaновачког.

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.

За време трајања радова затвара се за саобраћај део Улице Јована Ђорђевића, од Улице Владике Платона, а Улица Стевана Брановачког постаје „слепа“ улица.
У делу Улице Стевана Брановачког, између улица Јована Ђорђевића и Јована Бошковића уводи се двосмерни режим саобраћаја.

Планирани рок за завршетак радова на углу улица Јована Ђорђевића и Стевана Брaновачког планиран је за 12. август 2022. године.

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад, у петак, 5. августа 2022. године, у оквиру реконструкције вреловода од ТО „Север“ до Булевара ослобођења, наставља радове дуж Булевара Јаше Томића.

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.

За време извођења радова омогућава се једносмеран режим саобраћаја на делу Булевара Јаше Томића, од Булевара Ослобођења до Кисачке улице.
Из Кисачке улице забрањује се скретање на Булевар Јаше Томића, осим за градилишна возила и возила ЈКП „Новосадска топлана“.
Такође, у зони радова се забрањује пешачки и бициклистички саобраћај.

Планирани рок за завршетак радова на прелазу Булевара Јаше Томића је 21. август 2022. године.