Čitaj mi

OBAVEŠTENJE O POČETКU RADOVA

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad, u petak, 5. avgusta 2022. godine, u okviru radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Jovana Boškovića, Jovana Đorđevića i Bulevara Mihajla Pupina, počinje sa radovima na uglu ulica Jovana Đorđevića i Stevana Branovačkog.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Za vreme trajanja radova zatvara se za saobraćaj deo Ulice Jovana Đorđevića, od Ulice Vladike Platona, a Ulica Stevana Branovačkog postaje „slepa“ ulica.
U delu Ulice Stevana Branovačkog, između ulica Jovana Đorđevića i Jovana Boškovića uvodi se dvosmerni režim saobraćaja.

Planirani rok za završetak radova na uglu ulica Jovana Đorđevića i Stevana Branovačkog planiran je za 12. avgust 2022. godine.

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad, u petak, 5. avgusta 2022. godine, u okviru rekonstrukcije vrelovoda od TO „Sever“ do Bulevara oslobođenja, nastavlja radove duž Bulevara Jaše Tomića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Za vreme izvođenja radova omogućava se jednosmeran režim saobraćaja na delu Bulevara Jaše Tomića, od Bulevara Oslobođenja do Кisačke ulice.
Iz Кisačke ulice zabranjuje se skretanje na Bulevar Jaše Tomića, osim za gradilišna vozila i vozila JКP „Novosadska toplana“.
Takođe, u zoni radova se zabranjuje pešački i biciklistički saobraćaj.

Planirani rok za završetak radova na prelazu Bulevara Jaše Tomića je 21. avgust 2022. godine.