Читај ми

ОБАВЕШТЕЊЕ ЈГСП „НОВИ САД“ О РEАЛИЗАЦИЈИ ПРЕВОЗА ЗА 19. МАРТ 2020. ГОДИНЕ

Увођењем нових ванредних мера и ограничења кретања за грађанство у периоду од 20.00 часова до 05.00 часова, превоз ће се обављати у режиму суботњег реда вожње.

Први поласци обављаће се почев од 5.00 часова ујутру по важећем суботњем реду вожње, док ће се последњи поласци обављати закључно са поласцима који завршавају до 20.00 часова и наведени су у табели у прилогу.

Запослени у индустријским зонама у Новом Саду за одлазак и повратак са рада имају обезбеђене поласке по суботњем реду вожње. Такође, запосленима из индустријских зона обезбеђен је повратак из Новог Сада (са терминала Железничка станица) у 22.45 часова за следећа места: Шангај, Ковиљ, Госпођинци кроз Телеп у Темерину, Ченеј, Степановићево кроз Танкосићево, Сремски Карловци Дудара, Буковац, Парагово, Лединци, Черевић кроз Беочин село, као и полазак у 22.50 за Бегеч кроз Футог - Браће Бошњак.

О даљим изменама у реализацији превоза бићете благовремено обавештени.

ЈГСП „НОВИ САД“

Нови Сад, 19. март 2020. године

Преузмите obavestenje_o_realizaciji_prevoza_-_vanredno_stanje_putnici_subota.docx (application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document 225 KB)