Čitaj mi

OBAVEŠTENJE JGSP „NOVI SAD“ O REALIZACIJI PREVOZA ZA 19. MART 2020. GODINE

Uvođenjem novih vanrednih mera i ograničenja kretanja za građanstvo u periodu od 20.00 časova do 05.00 časova, prevoz će se obavljati u režimu subotnjeg reda vožnje.

Prvi polasci obavljaće se počev od 5.00 časova ujutru po važećem subotnjem redu vožnje, dok će se poslednji polasci obavljati zaključno sa polascima koji završavaju do 20.00 časova i navedeni su u tabeli u prilogu.

Zaposleni u industrijskim zonama u Novom Sadu za odlazak i povratak sa rada imaju obezbeđene polaske po subotnjem redu vožnje. Takođe, zaposlenima iz industrijskih zona obezbeđen je povratak iz Novog Sada (sa terminala Železnička stanica) u 22.45 časova za sledeća mesta: Šangaj, Kovilj, Gospođinci kroz Telep u Temerinu, Čenej, Stepanovićevo kroz Tankosićevo, Sremski Karlovci Dudara, Bukovac, Paragovo, Ledinci, Čerević kroz Beočin selo, kao i polazak u 22.50 za Begeč kroz Futog - Braće Bošnjak.

O daljim izmenama u realizaciji prevoza bićete blagovremeno obavešteni.

JGSP „NOVI SAD“

Novi Sad, 19. mart 2020. godine

Preuzmite obavestenje_o_realizaciji_prevoza_-_vanredno_stanje_putnici_subota.docx (application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document 225 KB)