Читај ми

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

Позивамо вас да у понедељак, 9. новембра 2009. године у 17:30 у Меркатор Центру Нови Сад, II спрат испред “Авенија моде” присуствујете представљању резултата које су Саветовалиште за проблеме употребе психоактивних супстанци и Меркатор Центар остварили у досадашњим заједничким акцијама усмереним на подизању јавне свести о значају проблема наркоманије.

Поред приказа резултата, до којих се дошло кроз саветодавни рад у директном контакту са грађанима Новог Сада, посетиоцима Меркатор Центра, овом приликом биће најављена и трећа фаза Емпронине акције STAND UP Нови Сад, која ће се у новосадским средњим школама реализовати у сарадњи са новосадском Академијом уметности, под називом Видеоактивизам.

На скупу ће, поред представника компаније Меркатор-С, учествовати:

Проф. др Александра Новаков Микић, чланица Градског већа задужена за здравство
Милан Ђукић, члан Градског већа задужен за образовање
мр Данијела Будиша, координатор Саветовалишта
волонтери Емпроне

Сликар, Данило Вуксановић, координатор акције STAND UP Нови Сад, поставиће у Мерцатор Центру изложбу дечијих радова из летњег програма акције под називом “Контраминација почиње” коју ће најмлађи суграђани и сви посетиоци моћи да погледају тај дан.

На овај начин, Центар за превенцију наркоманије Емпрона и Световалиште за проблеме употребе психоактивних супстанци, који раде у оквиру Одбора за превенцију зависности Града Новог Сада и Меркатор Центар Нови Сад обележиће Месеца борбе против наркоманије.

Нови Сад, 6. новембар 2009. године