Čitaj mi

NAJAVA DOGAĐAJA

Pozivamo vas da u ponedeljak, 9. novembra 2009. godine u 17:30 u Merкator Centru Novi Sad, II sprat ispred “Avenija mode” prisustvujete predstavljanju rezultata koje su Savetovalište za probleme upotrebe psihoaktivnih supstanci i Merkator Centar ostvarili u dosadašnjim zajedničkim akcijama usmerenim na podizanju javne svesti o značaju problema narkomanije.

Pored prikaza rezultata, do kojih se došlo kroz savetodavni rad u direktnom kontaktu sa građanima Novog Sada, posetiocima Merkator Centra, ovom prilikom biće najavljena i treća faza Empronine akcije STAND UP Novi Sad, koja će se u novosadskim srednjim školama realizovati u saradnji sa novosadskom Akademijom umetnosti, pod nazivom Videoaktivizam.

Na skupu će, pored predstavnika kompanije Merkator-S, učestvovati:

Prof. dr Aleksandra Novakov Mikić, članica Gradskog veća zadužena za zdravstvo
Milan Đukić, član Gradskog veća zadužen za obrazovanje
mr Danijela Budiša, koordinator Savetovališta
volonteri Emprone

Slikar, Danilo Vuksanović, koordinator akcije STAND UP Novi Sad, postaviće u Mercator Centru izložbu dečijih radova iz letnjeg programa akcije pod nazivom “Kontraminacija počinje” koju će najmlađi sugrađani i svi posetioci moći da pogledaju taj dan.

Na ovaj način, Centar za prevenciju narkomanije Emprona i Svetovalište za probleme upotrebe psihoaktivnih supstanci, koji rade u okviru Odbora za prevenciju zavisnosti Grada Novog Sada i Merkator Centar Novi Sad obeležiće Meseca borbe protiv narkomanije.

Novi Sad, 6. novembar 2009. godine