Читај ми

Градоначелник отворио нову шалтер салу

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић и заменик премијера и министар унутрашњих послова Ивица дачић званично су отворили нову шалтер салу за издавање личних докумената Полицијске управе Нови Сад. Први пасош извадио је градоначелник Павличић.

На комплетну реконструкцију утрошено је око 25 милиона динара. Ту спада и адаптација сале од 800 квадрата коју је Град обезбедио и изградња паркинга за 300 возила. На привремен рад уступили смо и тридесетак радника градске управе, док је МУП обезбедио сигурносну опрему, камере и осталу технику- истакао је градоначелник и додао да је 90 одсто те суме обезбеђено издавањем дела нове шалтер сале у закуп Ерсте банци.

Министар Дачић захвалио се градоначелнику и истакао да Нови Сад треба да послужи за пример свима, јер ће се само сарадњом грдских управа и полиције решити проблем гужви при издавању личних докумената.

Нова шалтер сала отворена је на Булевару ослобођења 143, и радиће од 8 до 21 сваким даном,сем недељом. Сала има четири шалтера за издавање докумената и осам кабина за фотографисање.

Нови Сад, 02.јун 2009.године