Čitaj mi

Gradonačelnik otvorio novu šalter salu

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić i zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica dačić zvanično su otvorili novu šalter salu za izdavanje ličnih dokumenata Policijske uprave Novi Sad. Prvi pasoš izvadio je gradonačelnik Pavličić.

Na kompletnu rekonstrukciju utrošeno je oko 25 miliona dinara. Tu spada i adaptacija sale od 800 kvadrata koju je Grad obezbedio i izgradnja parkinga za 300 vozila. Na privremen rad ustupili smo i tridesetak radnika gradske uprave, dok je MUP obezbedio sigurnosnu opremu, kamere i ostalu tehniku- istakao je gradonačelnik i dodao da je 90 odsto te sume obezbeđeno izdavanjem dela nove šalter sale u zakup Erste banci.

Ministar Dačić zahvalio se gradonačelniku i istakao da Novi Sad treba da posluži za primer svima, jer će se samo saradnjom grdskih uprava i policije rešiti problem gužvi pri izdavanju ličnih dokumenata.

Nova šalter sala otvorena je na Bulevaru oslobođenja 143, i radiće od 8 do 21 svakim danom,sem nedeljom. Sala ima četiri šaltera za izdavanje dokumenata i osam kabina za fotografisanje.

Novi Sad, 02.jun 2009.godine