Читај ми

ЗАВРШЕНО „JET SKI“ „АЛПЕ АДРИА КУП“ ТАКМИЧЕЊЕ

Заменик градоначелника Новог Сада мр Зоран Мандић присуствовао је проглашењу победника такмичења „Jet ski“ „Алпе Адриа куп - а“ које је одржано 23. и 24. јула на Штранду и том приликом доделиo награде шампионима.

- Ово је заиста атрактиван спорт који је код нас још у повоју, али има могућност да се развија. Желим да се и наредних година ово такмичење одржава у нашем граду, и да се зна да се у јулу џет ски вози у Новом Саду. Ово такмичење доприноси имиџу Новог Сада, који заслужује да има овакву манифестацију - истакао је приликом додела награда такмичарима заменик градоначелника мр Зоран Мандић.

Током два дана „Jet ski“ шампионата "Алпе адриа куп" - такмичења у вожњи скутера на води наступило је 103 такмичара из целе Европе. Такмичари су возили скутере у 12 различитих класа, а након сабирања резултата проглашени су победници у свакој од класа, односно категорија. Ово такмичење одржано је под покровитељством Града Новог Сада, Управе за спорт и омладину, Управе за привреду, Туристичке организације и ЈКП Градско зеленило.

Нови Сад, 24. јул 2011. године