Čitaj mi

ZAVRŠENO „JET SKI“ „ALPE ADRIA KUP“ TAKMIČENJE

Zamenik gradonačelnika Novog Sada mr Zoran Mandić prisustvovao je proglašenju pobednika takmičenja „Jet ski“ „Alpe Adria kup - a“ koje je održano 23. i 24. jula na Štrandu i tom prilikom dodelio nagrade šampionima.

- Ovo je zaista atraktivan sport koji je kod nas još u povoju, ali ima mogućnost da se razvija. Želim da se i narednih godina ovo takmičenje održava u našem gradu, i da se zna da se u julu džet ski vozi u Novom Sadu. Ovo takmičenje doprinosi imidžu Novog Sada, koji zaslužuje da ima ovakvu manifestaciju - istakao je prilikom dodela nagrada takmičarima zamenik gradonačelnika mr Zoran Mandić.

Tokom dva dana „Jet ski“ šampionata "Alpe adria kup" - takmičenja u vožnji skutera na vodi nastupilo je 103 takmičara iz cele Evrope. Takmičari su vozili skutere u 12 različitih klasa, a nakon sabiranja rezultata proglašeni su pobednici u svakoj od klasa, odnosno kategorija. Ovo takmičenje održano je pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, Uprave za sport i omladinu, Uprave za privredu, Turističke organizacije i JKP Gradsko zelenilo.

Novi Sad, 24. jul 2011. godine