Читај ми

НОВОСАДСКИ ЂАЦИ ОТИШЛИ НА ЛЕТОВАЊЕ

Чланица Градског већа за социјалну заштиту и бригу о породици и деци проф. др Сања Стојановић и начелница ресорне управе испратиле су децу која одлазе десетодневно на летовање у Баошићe.

- Градска управа за социјалну и дечију заштиту је и ове године обезбедила средства за летовање 36 ромске деце основношколског узраста са два васпитача и 11 деце без родитељског старања са једним васпитачем у одмаралишту Црвеног крста Србије. Из буџета је издвојено за ову намену око 1 300 000 динара, а поред средстава за летовање деце обезбеђена су и средства и за ланч пакете, воду и сокове за пут. – рекла је том приликом проф. др Сања Стојановић пожелевши деци која ће боравити на мору од 6. до 15. јула срећан пут и угодан боравак на мору.

Списак деце која иду на летовање сачињен је на предлог основних школа "Душан Радовић", "Јожеф Атила", "Доситеј Обрадовић", Вук Караџић" и "Вељко Влаховић"-Шангај, као и Центра за социјални рад Града Новог Сада, а критеријум за избор деце био је успех у школи која су већином одлични и врло добри ученици.

Нови Сад, 5. јул 2011. године