Читај ми

УЧЕНЦИ ГЕНЕРАЦИЈЕ - ПОНОС ГРАДА НОВОГ САДА

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић и члан Градског већа за образовање Милан Ђукић били су домаћини свечаног пријема у Градској кући организованог за ученике генерације новосадских основних и средњих школа. Свечаном пријему присуствовало је 38 ученика основних школа и 25 средњошколаца, а након пријема уприличено је појединачно фотографисање за пано ђака генерације које и ове године организује Град Нови Сад.

- Веома ми је драго када видим младе људе који корачају путем успеха и знањем остварују своје циљеве. У данашњем времену пред младима је много изазова, а они окренути правим вредностима богатство су нашег града. Сигурно је да Нови Сад има много квалитетних младих људи наоружаних знањем, који ће у једном тренутку преузети важне улоге и омогућити даљи развој нашег града и земље - рекао је градоначелник и честитао ученицима постигнути успех.

У разговору са градоначелником, ученици генерације присетили су се школских дана који ће им заувек остати у сећању, а истакли су да су веома поносни на резултате који су постигли током школовања и да се надају да ће наставити да нижу успехе. Ђаци су добили мајице са натписом 'Понос Града Новог Сада', а као и прошле године, у част ученика генерације 2010/11 године, биће направљен пано са њиховим фотографијама који ће бити постављен на репрезентативном месту у граду.

Нови Сад, 4. јул 2011. године