Čitaj mi

UČENCI GENERACIJE - PONOS GRADA NOVOG SADA

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić i član Gradskog veća za obrazovanje Milan Đukić bili su domaćini svečanog prijema u Gradskoj kući organizovanog za učenike generacije novosadskih osnovnih i srednjih škola. Svečanom prijemu prisustvovalo je 38 učenika osnovnih škola i 25 srednjoškolaca, a nakon prijema upriličeno je pojedinačno fotografisanje za pano đaka generacije koje i ove godine organizuje Grad Novi Sad.

- Veoma mi je drago kada vidim mlade ljude koji koračaju putem uspeha i znanjem ostvaruju svoje ciljeve. U današnjem vremenu pred mladima je mnogo izazova, a oni okrenuti pravim vrednostima bogatstvo su našeg grada. Sigurno je da Novi Sad ima mnogo kvalitetnih mladih ljudi naoružanih znanjem, koji će u jednom trenutku preuzeti važne uloge i omogućiti dalji razvoj našeg grada i zemlje - rekao je gradonačelnik i čestitao učenicima postignuti uspeh.

U razgovoru sa gradonačelnikom, učenici generacije prisetili su se školskih dana koji će im zauvek ostati u sećanju, a istakli su da su veoma ponosni na rezultate koji su postigli tokom školovanja i da se nadaju da će nastaviti da nižu uspehe. Đaci su dobili majice sa natpisom 'Ponos Grada Novog Sada', a kao i prošle godine, u čast učenika generacije 2010/11 godine, biće napravljen pano sa njihovim fotografijama koji će biti postavljen na reprezentativnom mestu u gradu.

Novi Sad, 4. jul 2011. godine