Читај ми

ПРИЈЕМ ЗА НАЈБОЉЕ КАРАТИСТЕ

Члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић примио је у Свечаној сали Градске куће каратисте у категорији сениора који су освојили медаље на четвртом Светском првенству у каратеу одржаном у италијанском граду Лињано од 25. до 29.маја.

- Ово су наши најбољи амабасадори и у име Града Новог сада желим да им честитам на изванредним успесима са жељом да тако наставе и у будућности, а Град ће увек знати да препозна важност оваквих резултата- истакао је члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић

На Светском првенству у каратеу одржаном у Лињану наши каратисти освојили су четири медаље, од чега две златне и две бронзане.

- Желео бих да се захвалим Граду Новом Саду на подршци коју смо имали, а највише члану већа за спорт и омладину због велике помоћи да наш град следеће године у октобру буде домаћин светског првенства у каратеу за јуниоре и кадете - истакао је председник и селектор Карате Уније Србије Душан Дачић

На првенству у Лињану је учествовала 51 земља и 105 федерација са преко 1000 такмичара из читавог света, што га чини најмасовнијим светским првенством за сениоре до сада, а медаље за нашу земљу донеле су Винковић Ива и Месић Ивана.

Нови Сад, 3. јун 2011. године