Читај ми

ОТВОРЕНО РЕНОВИРАНО ДВОРИШТЕ ВРТИЋА „МРВИЦА“

Члан Градског већа за образовање Милан Ђукић заједно са директором Предшколске установе „Радосно детињство“ Бориславом Самарџићем и представницима компаније „Henkel“ присуствовао је отварању реновираног дворишта вртића „Мрвица“.

Пројекат реновирања у оквиру којег је двориште вртића обогаћено зеленилом и специјалним справама које помажу правилан развој деце финансирала је компанија Henkel Србија, а свој допринос је дао и Савет родитеља тог вртића.

- Желим да се захвалим компанији Henkel што су показали своју друштвену одговорност и издвојили средства за реновирање дворишта вртића „Мрвица“. Овим путем бих позвао све заинтересоване компаније да следе пример Henkela и у овим кризним временима дају допринос својој друштвеној средини – рекао је Милан Ђукић.

Представници компаније истакли су да је Henkel smile традиционална иницијатива те компаније у оквиру које запослени пријављују пројекте од значаја за друштвену заједницу, након чега, кроз волонтерски рад, учествују у реализацији и спровођењу пројеката.

Малишани из вртића „Мрвица“ након завршене реконструкције, могу уживати у новом игралишту чији посебно осмишљен концепт покрива све активности на отвореном. Поред новозасађеног зеленила, постављене су специјализоване траке за трчање, и справе за вежбање намењене најмлађима, а све је дизајнирано са циљем да деци омогући правилан развој кроз игре, вежбе концентрације, пажње и моторичких способности.

Нови Сад, 19. мај 2011. године