Читај ми

АСФАЛТИРАЊЕ КОЛОВОЗА У НАСЕЉУ АДИЦЕ

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић обишао је радове на асфалтирању коловоза у насељу Адице, које спроводи ЈКП Пут у Ветерничкој улици на 3800 квадратних метара, у Дунавској на 4760 м2, у Улици Бранка Ћопића на 830 м2 и у Пауновој улици на површини од 500 м2.

- У насељу Адице је у 2010. и 2011. години поправљен и направљен нови туцанички коловоз у 119 улица, у дужини од 35 километара, у шта је Град уложио преко 11 милиона динара, а план је да се у скоријој будућности започне асфалтирање. Завршили смо израду пројеката канализације, и ове године крећемо са њеном изградњом. Апелујем на грађане да закључују уговоре везане за легализацију објеката на територији града, јер иако је Град уложио зачајна средства за пројекте канализације, битан чинилац је управо новац који стекнемо путем легализације – рекао је градоначелник Игор Палвличић и додао да је Град је обезбедио средства за реконструкцију јавне расвете у свим деловима града, као и да је у 2011. години планирано санирање рупа на коловозима, чишћење депонија и увођење нових линија Јавног градског саобраћајног предузећа у насељу Адице.

Након што је направљен пројекат канализације за насеље Адице, план је и да се у будућем периоду асфалтира траса пута од Улице Бранка Ћопића, преко Дунавске до Новосадског пута који спаја Адице и Ветерник у дужини од 2 километра, затим да се отпочну радови на изградњи канализације и наставе радови на насипању улица туцаником.

Нови Сад, 18. мај 2011. године