Читај ми

ОДРЖАН ПРИЈЕМ ЗА ПОБЕДНИКЕ РУКОМЕТНОГ КУПА СРБИЈЕ

Свечани пријем за рукометаше и руководство Војводине – Железничар, победнике Купа Србије који су у финалу завршног турнира надиграли Црвену звезду, одржан је у згради Владе АП Војводине, а домаћини су били председник Владе АПВ др Бојан Пајтић и градоначелник Новог Сада Игор Павличић. Том приликом градоначелник Павличић уручио је и кључеве просторија у спортском центру 'Слана бара' које је Град обезбедио за РК Војводина. Др Бојан Пајтић рекао је да већ годинама Покрајина партнерски сарађује са РК Војводина.

- После немилих сцена у неким другим гранама спорта, веома смо задовољни једним овакавим резултатом и овако беспрекорним исходом – нагласио је др Бојан Пајтић.

- Сваки клуб у Новом Саду који освоји национални резултат завређује посебну пажњу Града. Рукометаши Војводине су победили у доста сложеној ситуацији, а најважније је да је све протекло без икаквих инцидената. Идуће године издвојићемо још већа средства из буџета како би они нормално функционисали, а драго ми је да смо и решили питање њихових просторија- истакао је градоначелник Павличић.

Члан управног одбора РК Војводина Милан Ђукић и капитен Владимир Мандић у име свих играча захвалили су се на пријему и подршци коју им пружају Покрајина и Град, и уручили председнику Владе АПВ др Бојану Пајтићу и градоначелнику Новог Сада Игору Павличићу медаље уз констатацију да их доживљавају као чланове тима.

Нови Сад, 17. мај 2011. године