Čitaj mi

ODRŽAN PRIJEM ZA POBEDNIKE RUKOMETNOG KUPA SRBIJE

Svečani prijem za rukometaše i rukovodstvo Vojvodine – Železničar, pobednike Kupa Srbije koji su u finalu završnog turnira nadigrali Crvenu zvezdu, održan je u zgradi Vlade AP Vojvodine, a domaćini su bili predsednik Vlade APV dr Bojan Pajtić i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić. Tom prilikom gradonačelnik Pavličić uručio je i ključeve prostorija u sportskom centru 'Slana bara' koje je Grad obezbedio za RK Vojvodina. Dr Bojan Pajtić rekao je da već godinama Pokrajina partnerski sarađuje sa RK Vojvodina.

- Posle nemilih scena u nekim drugim granama sporta, veoma smo zadovoljni jednim ovakavim rezultatom i ovako besprekornim ishodom – naglasio je dr Bojan Pajtić.

- Svaki klub u Novom Sadu koji osvoji nacionalni rezultat zavređuje posebnu pažnju Grada. Rukometaši Vojvodine su pobedili u dosta složenoj situaciji, a najvažnije je da je sve proteklo bez ikakvih incidenata. Iduće godine izdvojićemo još veća sredstva iz budžeta kako bi oni normalno funkcionisali, a drago mi je da smo i rešili pitanje njihovih prostorija- istakao je gradonačelnik Pavličić.

Član upravnog odbora RK Vojvodina Milan Đukić i kapiten Vladimir Mandić u ime svih igrača zahvalili su se na prijemu i podršci koju im pružaju Pokrajina i Grad, i uručili predsedniku Vlade APV dr Bojanu Pajtiću i gradonačelniku Novog Sada Igoru Pavličiću medalje uz konstataciju da ih doživljavaju kao članove tima.

Novi Sad, 17. maj 2011. godine