Читај ми

ПРЕДСТАВЉЕН МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР "РАСТИМО"- ТРОФЕЈ НОВОГ САДА

Члан Градског већа за спорт и омладину Александар Кравић и начелница Градске управе за спорт и омладину Соња Кончар Ничић одржали су конференцију за новинаре поводом Међународног турнира у рукомету и мини рукомету "Растимо"-трофеј Града Новог Сада, који ће бити одржан од 30. априла до 2. маја у Новом Саду, Каћу и Футогу.

- Градска управа за спорт и омладину препознала је вредност и значај овог турнира за развој и популаризацију рукомета и спорта уопште у Новом Саду, и у поптпуности смо подржали и непосредно се укључили у његову организацију и реализацију - истакао је Александар Кравић

Kонференцији су присуствовали и председник Организационог одбора турнира Милан Ђукић, заменик председника Организационог одбора , Рајко Имброњев и директор турнира Миливој Јакшић.

- Ово је најмасовнија манифестација рукометног спорта у нашој земљи, и по први пут у историји овог спорта код нас истовремено ће се такмичити девојчице и дечаци, млади рукометаши, млађе пионирке и пионири и кадеткиње и кадети у рукомету и мини рукомету - рекао је председник Организационог одбора турнира Милан Ђукић

На Међународном турниру у рукомету и мини рукомету "Растимо"- Трофеј Града Новог Сада учествоваће 40 мушких и 24 женске екипе и 15 екипа у мини рукомету из Србије, Румуније, Републике Српске, БиХ, Хрватске, Словеније и Црне Горе, са више од 1000 учесника.

Нови Сад, 19. април 2011. године