Čitaj mi

PREDSTAVLJEN MEĐUNARODNI TURNIR "RASTIMO"- TROFEJ NOVOG SADA

Član Gradskog veća za sport i omladinu Aleksandar Kravić i načelnica Gradske uprave za sport i omladinu Sonja Končar Ničić održali su konferenciju za novinare povodom Međunarodnog turnira u rukometu i mini rukometu "Rastimo"-trofej Grada Novog Sada, koji će biti održan od 30. aprila do 2. maja u Novom Sadu, Kaću i Futogu.

- Gradska uprava za sport i omladinu prepoznala je vrednost i značaj ovog turnira za razvoj i popularizaciju rukometa i sporta uopšte u Novom Sadu, i u poptpunosti smo podržali i neposredno se uključili u njegovu organizaciju i realizaciju - istakao je Aleksandar Kravić

Konferenciji su prisustvovali i predsednik Organizacionog odbora turnira Milan Đukić, zamenik predsednika Organizacionog odbora , Rajko Imbronjev i direktor turnira Milivoj Jakšić.

- Ovo je najmasovnija manifestacija rukometnog sporta u našoj zemlji, i po prvi put u istoriji ovog sporta kod nas istovremeno će se takmičiti devojčice i dečaci, mladi rukometaši, mlađe pionirke i pioniri i kadetkinje i kadeti u rukometu i mini rukometu - rekao je predsednik Organizacionog odbora turnira Milan Đukić

Na Međunarodnom turniru u rukometu i mini rukometu "Rastimo"- Trofej Grada Novog Sada učestvovaće 40 muških i 24 ženske ekipe i 15 ekipa u mini rukometu iz Srbije, Rumunije, Republike Srpske, BiH, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore, sa više od 1000 učesnika.

Novi Sad, 19. april 2011. godine