Читај ми

МОТО КЛУБ "BMW" ПОКЛОНИО МОТОР НОВОСАДСКОЈ ПОЛИЦИЈИ

Градоначелник Новог Сада Игор Павличић и начелник Полицијске управе Миладин Кострешевић срели су се са Новосађанима који су донирали једно моторно возило новосадској полицији, у намери да допринесу побољшању безбедности у граду.

- Хвала "BMW" мото клубу на овом великодушном гесту. Поклон ПУ Нови Сад има много већу вредност од материјалне, јер је главни мотив жеља наших суграђана да буде што мање жртава у саобраћају. У протекла два месеца саобраћајна полиција је, од како има моторе, написала више прекршајних пријава него целе прошле године, што показује да подршка коју Град пружа полицији, има позитиван ефекат. Позивамо све који могу да се укључе у овакве акције, да следе пример мото клуба "BMW", јер на тај начин можемо побољшати безбедност у нашем граду - рекао је градоначелник Павличић.

Начелнику Полицијске управе Нови Сад Миладину Кострешевићу кључеве мотора марке BMW уручио је председник 'BMW' клуба Игор Реба који је изјавио да је мотив за ту донацију тежња да Нови Сад буде један од најбезбеднијих градова у земљи.

Миладин Кострешевић захвалио се на поклону и нагласио је да ће мотор бити од велике користи за рад новосадске полиције.

Нови Сад, 16. октобар 2009. године