Čitaj mi

MOTO KLUB "BMW" POKLONIO MOTOR NOVOSADSKOJ POLICIJI

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić i načelnik Policijske uprave Miladin Kostrešević sreli su se sa Novosađanima koji su donirali jedno motorno vozilo novosadskoj policiji, u nameri da doprinesu poboljšanju bezbednosti u gradu.

- Hvala "BMW" moto klubu na ovom velikodušnom gestu. Poklon PU Novi Sad ima mnogo veću vrednost od materijalne, jer je glavni motiv želja naših sugrađana da bude što manje žrtava u saobraćaju. U protekla dva meseca saobraćajna policija je, od kako ima motore, napisala više prekršajnih prijava nego cele prošle godine, što pokazuje da podrška koju Grad pruža policiji, ima pozitivan efekat. Pozivamo sve koji mogu da se uključe u ovakve akcije, da slede primer moto kluba "BMW", jer na taj način možemo poboljšati bezbednost u našem gradu - rekao je gradonačelnik Pavličić.

Načelniku Policijske uprave Novi Sad Miladinu Kostreševiću ključeve motora marke BMW uručio je predsednik 'BMW' kluba Igor Reba koji je izjavio da je motiv za tu donaciju težnja da Novi Sad bude jedan od najbezbednijih gradova u zemlji.

Miladin Kostrešević zahvalio se na poklonu i naglasio je da će motor biti od velike koristi za rad novosadske policije.

Novi Sad, 16. oktobar 2009. godine