Читај ми

МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У РВАЊУ „ЈОВАН БОГИЋ – ПУФИКА“

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин присуствовао је свечаном отварању Међународног меморијалног турнира у рвању грчко–римским стилом „Јован Богић – Пуфика“. Турнир је сениорски екипни, одржава се по 25. пут у организацији Рвачког клуба „Нови Сад“, а уз подршку Градске управе за спорт и омладину.

-Турнир „Јован Богић – Пуфика“ већ 25 година окупља најбоље рвачке екипе из земље и иностранства и са разлогом важи за спортску манифестацију од изузетног значаја за град. Овом приликом желим да се захвалим Рвачком клубу „Нови Сад“ на организацији турнира али и на томе што успешно негује и развија спорт који има дугу традицију у Новом Саду. Желим свим учесницима много спортске среће, а екипи домаћина да одбрани прошлогодишњу титулу– изјавио је Огњен Цвјетићанин.

На турниру који се организује у част Јована Богића – Пуфике, тренера који је оставио неизбрисив траг у новосадском рвању, такмичи се осам екипа из Италије, Хрватске, Грчке и Србије. Након церемоније свечаног отварања уследиле су финалне борбе.

Нови Сад, 5. октобар 2019. године