Čitaj mi

MEMORIJALNI TURNIR U RVANJU „JOVAN BOGIĆ – PUFIКA“

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovao je svečanom otvaranju Međunarodnog memorijalnog turnira u rvanju grčko–rimskim stilom „Jovan Bogić – Pufika“. Turnir je seniorski ekipni, održava se po 25. put u organizaciji Rvačkog kluba „Novi Sad“, a uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu.

-Turnir „Jovan Bogić – Pufika“ već 25 godina okuplja najbolje rvačke ekipe iz zemlje i inostranstva i sa razlogom važi za sportsku manifestaciju od izuzetnog značaja za grad. Ovom prilikom želim da se zahvalim Rvačkom klubu „Novi Sad“ na organizaciji turnira ali i na tome što uspešno neguje i razvija sport koji ima dugu tradiciju u Novom Sadu. Želim svim učesnicima mnogo sportske sreće, a ekipi domaćina da odbrani prošlogodišnju titulu– izjavio je Ognjen Cvjetićanin.

Na turniru koji se organizuje u čast Jovana Bogića – Pufike, trenera koji je ostavio neizbrisiv trag u novosadskom rvanju, takmiči se osam ekipa iz Italije, Hrvatske, Grčke i Srbije. Nakon ceremonije svečanog otvaranja usledile su finalne borbe.

Novi Sad, 5. oktobar 2019. godine