Читај ми

МЕЂУНАРОДНИ БОКСЕРСКИ ТУРНИР „ЗА НЕВИДЉИВЕ ХЕРОЈЕ“

Дводневни међународни боксерски турнир „За невидљиве хероје“ у оквиру којег се такмиче  сениори из Ирске, Црне Горе, Грчке, Кипра, Русије, Словеније, Бугарске и Србије одржава се 5. и 6. октобра, у Спортско-пословном центру „Војводина“. Другог дана такмичења, догађају је присуствовао члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин и том приликом најбољим такмичарима пожелео много успеха у финалним борбама.

-Веома ми је драго што је турнир, који се у нашем граду организује по први пут, окупио изузетне такмичаре из целог света и представља праву прилику да се и наши борци покажу у најбољем светлу. Сигуран сам да ће публика уживати у квалитетним мечевима, а организаторима желим да турнир заживи и да, из године у годину расте по квалитету и броју учесника – изјавио је Огњен Цвјетићанин.

Турнир „За невидљиве хероје“ је хуманитарног карактера и посвећен је палим борцима Новог Сада, у ратовима од 1991. до 1999. године. Организатор турнира је Клуб борилачких вештина „Патриоте“, а подршку су пружили Градска управа за спорт и омладину и Покрајински секретaријат за спорт и омладину.

Нови Сад, 6. октобар 2019. године