Čitaj mi

MEĐUNARODNI BOКSERSКI TURNIR „ZA NEVIDLJIVE HEROJE“

Dvodnevni međunarodni bokserski turnir „Za nevidljive heroje“ u okviru kojeg se takmiče  seniori iz Irske, Crne Gore, Grčke, Кipra, Rusije, Slovenije, Bugarske i Srbije održava se 5. i 6. oktobra, u Sportsko-poslovnom centru „Vojvodina“. Drugog dana takmičenja, događaju je prisustvovao član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin i tom prilikom najboljim takmičarima poželeo mnogo uspeha u finalnim borbama.

-Veoma mi je drago što je turnir, koji se u našem gradu organizuje po prvi put, okupio izuzetne takmičare iz celog sveta i predstavlja pravu priliku da se i naši borci pokažu u najboljem svetlu. Siguran sam da će publika uživati u kvalitetnim mečevima, a organizatorima želim da turnir zaživi i da, iz godine u godinu raste po kvalitetu i broju učesnika – izjavio je Ognjen Cvjetićanin.

Turnir „Za nevidljive heroje“ je humanitarnog karaktera i posvećen je palim borcima Novog Sada, u ratovima od 1991. do 1999. godine. Organizator turnira je Кlub borilačkih veština „Patriote“, a podršku su pružili Gradska uprava za sport i omladinu i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Novi Sad, 6. oktobar 2019. godine