Читај ми

Линије 3, 9, 60, 61, 62, 63 – Привремена измена траса од 11. 09.

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 11. 09. 2023. до 11. 11. 2023. године одређује се привремена измена траса аутобуских линија 3, 9, 60, 61, 62 и 63. Због радова на реконструкцији коловоза у Прерадовићевој улици у Петроварадину, аутобуски саобраћај одвијаће се на следећи начин:

ЛИНИЈE  3, 9

Смер из Новог Сада
Од раскрснице улица Прерадовићеве и Рачког аутобуси скрећу десно у Улицу Рачког до раскрснице са Улицом Вука Исаковића, затим лево у Улицу Вука Исаковића, десно у Прерадовићеву улицу до окретнице линија 3 и 9.
Смер из Петроварадина
Од окретнице аутобуси саобраћају право у Крајишку улицу до раскрснице са Улицом Томе Маретића, скрећу десно настављајући Крајишком улицом до раскрснице са  Буковачким путем, затим скрећу десно на Буковачки пут, десно у Улицу Рачког и саобраћају до раскрснице улица Прерадовићеве и Рачког, скрећу лево у  Прерадовићеву улицу и настављају својом редовном трасом.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТЕ СЕ СВА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.
Линија 9а у оба смера саобраћа редовном трасом!

ЛИНИЈE  60, 61, 62, 63  
Смер из Новог Сада
Од раскрснице улица Прерадовићеве и Рачког аутобуси скрећу десно у Улицу Рачког до раскрснице са Улицом Вука Исаковића, затим лево у Улицу Вука Исаковића, десно у Прерадовићеву улицу и настављају својом редовном трасом.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТЕ СЕ СВА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.
Смер према Новом Саду
У Прерадовићевој улици код окретнице линија 3 и 9 аутобуси скрећу лево и пролазе кроз  окретницу и Крајишком улицом саобраћају до раскрснице са Улицом Томе Маретића, скрећу десно настављајући Крајишком улице до раскрснице са  Буковачим путем, затим скрећу десно на Буковачки пут, десно у Улицу Рачког и саобраћају до раскрснице улица Прерадовићеве и Рачког, скрећу лево у Прерадовићеву улицу и настављају својим редовним трасама.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТЕ СЕ СВА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.