Čitaj mi

Linije 3, 9, 60, 61, 62, 63 – Privremena izmena trasa od 11. 09.

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 11. 09. 2023. do 11. 11. 2023. godine određuje se privremena izmena trasa autobuskih linija 3, 9, 60, 61, 62 i 63. Zbog radova na rekonstrukciji kolovoza u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

LINIJE  3, 9

Smer iz Novog Sada
Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Račkog autobusi skreću desno u Ulicu Račkog do raskrsnice sa Ulicom Vuka Isakovića, zatim levo u Ulicu Vuka Isakovića, desno u Preradovićevu ulicu do okretnice linija 3 i 9.
Smer iz Petrovaradina
Od okretnice autobusi saobraćaju pravo u Krajišku ulicu do raskrsnice sa Ulicom Tome Maretića, skreću desno nastavljajući Krajiškom ulicom do raskrsnice sa  Bukovačkim putem, zatim skreću desno na Bukovački put, desno u Ulicu Račkog i saobraćaju do raskrsnice ulica Preradovićeve i Račkog, skreću levo u  Preradovićevu ulicu i nastavljaju svojom redovnom trasom.
NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTE SE SVA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.
Linija 9a u oba smera saobraća redovnom trasom!

LINIJE  60, 61, 62, 63  
Smer iz Novog Sada
Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Račkog autobusi skreću desno u Ulicu Račkog do raskrsnice sa Ulicom Vuka Isakovića, zatim levo u Ulicu Vuka Isakovića, desno u Preradovićevu ulicu i nastavljaju svojom redovnom trasom.
NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTE SE SVA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.
Smer prema Novom Sadu
U Preradovićevoj ulici kod okretnice linija 3 i 9 autobusi skreću levo i prolaze kroz  okretnicu i Krajiškom ulicom saobraćaju do raskrsnice sa Ulicom Tome Maretića, skreću desno nastavljajući Krajiškom ulice do raskrsnice sa  Bukovačim putem, zatim skreću desno na Bukovački put, desno u Ulicu Račkog i saobraćaju do raskrsnice ulica Preradovićeve i Račkog, skreću levo u Preradovićevu ulicu i nastavljaju svojim redovnim trasama.
NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTE SE SVA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.